Casa Bianca nalazi se u mjestu Dramalj 1,5km od centra Crikvenice. Dramalj je turističko mjesto u neposrednoj blizini Crikvenice a proteže se od Crnog mola (predio grada Crikvenice) pa sve do turističkog naselja Kačjak. Dramalj je zapravo šetnicom uz more povezan s Crikvenicom. Okruženje je mirno, slabo prometno i pogodno za obiteljski odmor i opuštanje, a sama Casa Bianca je smještena drugi red od mora, 300m od plaže.

Restorani i trgovine i bankomati nalaze se u neposrednoj blizini. Apartmani su u potpunosti opremljeni, klimatizirani, Wi-Fi je besplatan, a pogled na more iz svakog apartmana je prekrasan. S terasa se pruža pogled na otok Krk, Učku i Velebit.

Na udaljenosti 500m od kuće nalazi se paintball i adrenalin park, dok su teniski tereni samo 200m od Casa Biance. Dramalj nudi puno lijepih plaža od šljunčanih, pješčanih do intimnih plaža i mirnih uvala smještenih na rubu mjesta (Kačjak).

Casa Bianca u ponudi ima najam bicikala.

Casa Mia

Casa Mia nalazi se u mjestu Dramalj 1,5km od centra Crikvenice. Dramalj je turističko mjesto u neposrednoj blizini Crikvenice a proteže se od Crnog mola (predio grada Crikvenice) pa sve do turističkog naselja Kačjak. Dramalj je zapravo šetnicom uz more povezan s Crikvenicom. Okruženje je mirno, slabo prometno i pogodno za obiteljski odmor i opuštanje, a sama Casa Mia je smještena drugi red od mora, 300m od plaže. Restorani i trgovine i bankomati nalaze se u neposrednoj blizini.

Villa Castello

Villa Castello smještena je u povijesnoj jezgri grada Crikvenice čije je nastajanje započelo u 14.st. Grad ima više od stotinu godina tradicije turizma, ponajviše zbog povoljnih klimatskih uvjeta sa više od 2500 sunčanih sati godišnje, te čistog zraka i mora Crikvenica je idealno odredište tijekom cijele godine za sve uzraste.

Casa Bianca - Vukovarska 20, 51265 Dramalj

Rezervacije