Casa Mia nalazi se u mjestu Dramalj 1,5km od centra Crikvenice. Dramalj je turističko mjesto u neposrednoj blizini Crikvenice a proteže se od Crnog mola (predio grada Crikvenice) pa sve do turističkog naselja Kačjak. Dramalj je zapravo šetnicom uz more povezan s Crikvenicom. Okruženje je mirno, slabo prometno i pogodno za obiteljski odmor i opuštanje, a sama Casa Mia je smještena drugi red od mora, 300m od plaže. Restorani i trgovine i bankomati nalaze se u neposrednoj blizini.

Casa Mia nudi prostrane, moderno uređene, klimatizirane apartmane koji ovisno o poziciji imaju pogled na vrt i more. Gostima je na raspolaganju bežični pristup internetu i privatni parking ispred objekta. Za sva pitanja stojimo našim gostima na raspolaganju i prilikom dolaska i boravka u našim apartmanima.

Na udaljenosti 500m od kuće nalazi se paintball i adrenalin park, dok su teniski tereni samo 200m od Casa Mie. Dramalj nudi puno lijepih plaža od šljunčanih, pješčanih do intimnih plaža i mirnih uvala smještenih na rubu mjesta (Kačjak). Za sva pitanja stojimo našim gostima na raspolaganju i prilikom dolaska i boravka našim apartmanima.

Casa Bianca

Casa Bianca nalazi se u mjestu Dramalj 1,5km od centra Crikvenice. Dramalj je turističko mjesto u neposrednoj blizini Crikvenice a proteže se od Crnog mola (predio grada Crikvenice) pa sve do turističkog naselja Kačjak. Dramalj je zapravo šetnicom uz more povezan s Crikvenicom. Okruženje je mirno, slabo prometno i pogodno za obiteljski odmor i opuštanje, a sama Casa Bianca je smještena drugi red od mora, 300m od plaže

Villa Castello

Villa Castello smještena je u povijesnoj jezgri grada Crikvenice čije je nastajanje započelo u 14.st. Grad ima više od stotinu godina tradicije turizma, ponajviše zbog povoljnih klimatskih uvjeta sa više od 2500 sunčanih sati godišnje, te čistog zraka i mora Crikvenica je idealno odredište tijekom cijele godine za sve uzraste.

Casa Mia - Vukovarska 13a, 51265 Dramalj

Rezervacije